«

»

Dec 15

Swebusexpress

Jag brukar inte gilla att åka buss. Det är trångt, tråkigt och stilla. Dessutom svårt att påverka situationen på egen hand.

Inatt är det dock inte lika illa. Swebusexpress tillhandahåller gratis wifi på bussarna.
Det innebär helt plötsligt har jag en frihet jag inte brukar ha på bussen. Jag kan uppdatera mig med det jag behöver veta, läsa intressanta blogposter på http://live.piratpartiet.se och spela Bloons Tower Defence.

Jag kan använda skype och planera min dag.
Helt plötsligt är det inte längre en transport-strecka. Helt plötsligt kan jag få saker gjorda.
swebusexpress.se

Helt plötsligt har jag ett nytt favorittransportsätt.

Bloggar etiketter:

Om författaren

Emil Isberg

Permalänk till denna artikel: http://emil.isberg.eu/2009/12/swebusexpress/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bear