«

»

Maj 29

British Petroleum Company – BPGlobalPR Billboards

Jag hittade PBGlobalPR Billboards som sammanfattade PBGlobalPRs tweets, via Nostalgia Chicks tweets. Det kanske är alldeles för tidigt att skämta om olyckan, men jag anser att det snarare är viktigt att belysa händelsen.

whoopsie daisy

oily bird

changing the world

nature deserve it

sponsoring festival

earth oil spill

extinct mermaids

black waters

Southern Fun Party

slimmer in black

oil packed tuna

Tony Haywards uttalande.

Intressant?

Bloggar etiketter:

Om författaren

Emil Isberg

Permalänk till denna artikel: http://emil.isberg.eu/2010/05/british-petroleum-company-bpglobalpr-billboards/

1 ping

  1. Därför ska Centerpartister rösta på Piratpartiet i riksdagsvalet 2010 « Emil Isberg

    […] onsdags var jag på Maud Olofsson tal i Almedalen. Maud började med att referera till oljekatastrofen i Mexikanska golfen och hoppades att de som reste till Almedalen med flyg och båt över en blank och fin Östersjön. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bear