«

»

Aug 19

Improvisationernas mästare Jauvet

Gycklargruppen Jauvet upplöstes under Medeltidsveckans sista dag. ”Nu när vi har som roligast har JAUVET enhälligt beslutat sig för att avsluta en härlig era av svett skratt och fulgyckel. Året 2010 kommer att bli Jauvets sista år som gycklargrupp.”

Som en teaser inför den DVD med samlade inspelade verk som Jauvet beräknar få klart till i höst kommer här några av de kortare inspelningar jag gjorde nu i år.

Intressant?

Bloggar etiketter: , ,

Om författaren

Emil Isberg

Permalänk till denna artikel: http://emil.isberg.eu/2010/08/improvisationernas-mastare-jauvet/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bear