«

»

Nov 18

Välgjord reklam från Telia: Dregen använder 4G

Ibland ser man reklamfilmer och förstår inte alls vad målet är, och ibland blir man bara irriterad på det. Ett fåtal företag, jag menar främst ICA, lyckas göra TV-serie av en drös reklamfilmer. Men någon gång ibland ser jag en reklamfilm som jag blir glad över. Jag hoppas att jag slipper straff för att jag länkar till Telias reklamfilm för mobilt bredband (4G), det verkar ju som om länkar är lite kontroversiellt just nu. Var uppmärksam en halv minut in i Dregens förevisning.

Bloggar etiketter: , , ,

Om författaren

Emil Isberg

Permalänk till denna artikel: http://emil.isberg.eu/2010/11/valgjord-reklam-fran-telia-dregen-anvander-4g/

5 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Markus "LAKE" Berglund

  Notera att han inte säger HUR han laddar ner serien. Men det är ju å andra sidan också öppet för tolkning… :-)

  1. Emil Isberg

   Jag antar helt enkelt att Dregen laddar ner serien via några av de legala varianterna som finns, eller åtminstone med upphovsrättsinnehavarnas uttryckliga tillstånd.

 2. Johan

  Schysst rippning av HPs reklam med Jay-Z :)

 3. A

  Alltså den är ju jättedålig. Dregen är sämst som skådespelare! Inte vill man köpa nåt efter att ha sett den här reklamen.

 4. AL

  Dregen är sämst som skådis. Urdåligt manus och han läser innantill. Den enda reklamen jag stör mig på nu är denna. Plus att går så töntigt på slutet.

 1. Tweets that mention Välgjord reklam från Telia: Dregen använder 4G « Emil Isberg -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by hannawagenius and Piratpartiet Live!, Emil Isberg. Emil Isberg said: Noterat: Välgjord reklam från Telia: Dregen använder 4G – http://tinyurl.com/2atdhd9 #fb […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bear