«

»

Jul 06

Toyota IQ i #visby polisens tjänst #almedalen

polisbil

Jag gillar miljöbilar, och särskilt små smidiga bilar som är anpassade för en gammal stadsmiljö som den i Visby. Och tydligen tycker Visby-polisen samma sak. Just Toyota IQ har jag själv testat att köra och den känns större än den är. I vissa avseenden kan den absolut räknas som en miljöbil.

Dock blir jag direkt frågande hur en omhändertagen person blir transporterad med en tvåsätesbil. Men det har nog Visby-polisen löst.

Pingat på Intressant.

Bloggar etiketter: , ,

Om författaren

Emil Isberg

Permalänk till denna artikel: http://emil.isberg.eu/2011/07/toyota-iq-i-visby-polisens-tjanst-almedalen/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bear