Ankomst till Almedalen


Igår förmiddag kom jag till Almedalen. Det har tagit till nu innan det funnits tid att skriva om det.

Min målsättning är att jag som tidigare år ska skriva om partierna, dock blir det mycket kortare än tidigare år. Istället ska jag ta det lite lugnare och njuta av att jag är i Visby igen.

Jag fick tips om att läsa en bokserie eftersom jag var lik en person i den boken. Så när jag valde färjeunderhållning blev det första boken i Song of the Lioness av Tamora Pierce. Jag hade ungefär ett kapitel kvar när jag kom till Visby och kunde inte packa ner boken för att ta mig till Almedalen. Det blev att sätta sig och läsa klart boken.

Och när jag väl läst klart boken var det fortfarande varmt och skönt i solen och jag hade inte något direkt planerat, så det var rätt skönt att fortsätta med nästa bok i serien. Det var faktiskt länge sedan jag hade en sådan härlig upplevelse av en berättelse.

Jag rekommenderar varmt den bokserien. Förresten så är jag tydligen lik George som är Tjuvarnas Konung i bokserien.