#dreamhack #dhw10 roadtrip torsdag ankomstdag


Klockan var ungefär tolv när jag, Vidde, Mattias samt Hanna lämnade stan för att på snöfyllda vägar och i snålblåst ta oss till Jönköping. Det blev frukost och förarbyte strax innan Örebro på en passande Max-restaurang. Efter lite nödvändig energiintag och lite förvirrande var utfarten egentligen borde vara tog vi oss genom Örebro för att strax därefter missa avfarten mot Askersund på grund av alltför intensiva diskussioner. Nåja alla vägar går till Rom åtminstone om man kan vända på lämplig plats. Ytterligare en paus i Ödeshög innan vi följde den sista motorvägen mot Jönköping och friheten. Väl framme kontrollerade vi att allt var korrekt med bokningen hos Scandia och ställde oss att köa. Av någon anledning kunde de inte hitta mig och Tokiq på gästlistan, men det ordnades efter en halvtimma. FRA-seminariet som vi hade planerat att se var inställt på grund av sjukdom. ”Såklart det är sjukt att övervaka oskyldiga människor” är bästa kommentaren idag.

Väl inne på Elmia började peppen infinna sig. Vi är på Dreamhack. This is gonna be most legen… wait for it… dary. Vi träffade på UppCon-gänget och fastnade en stund innan vi började utforska området. Vi hann med att se alla montrar åtminstone en gång och prata med flera härliga utställare om det mesta. Efter att monter-salen stängde ner drog vi oss till UppCons awesome fik och avslappningshörn. Spelningar på scen och massor med fler härliga människor gör kvällen mer episk. Fisk var ett förekommande tema som dök upp i de mest varierande sammanhang.

Efter att kvällen lugnat ner sig något hinner jag med att uppdatera bloggen samt tillsammans med Hanna förbereda inför morgondagens debatt.