Fem mål för 2011 #resolutions


Jag slutade röka för 2 år sedan och fokuserade på att få ett helt awesome 2010 förra året, så vad ska jag fokusera på i år? Såklart jag ska fortsätta att låta bli att röka (det gäller fortfarande att ta det dag för dag) och att 2011 ska bli ett mer awesome år än förra året. Det sistnämnda kan nog bli svårt, för förra året var faktiskt fantastiskt på alla sätt och vis.

press

  • Jag ska ta en längre resa åtminstone en gång under 2011.
    Jag ska försöka resa till Nya Zeeland och träffa en kompis nu i mars. Det beror naturligtvis på att jag får en ledighet som är tillräckligt lång att inte själva resan tar bort större delen av ledigheten. Det är ju faktiskt 2 dygns resa och det innebär att jag behöver nästan två veckors semester för att verkligen uppleva Nya Zeeland.
    Kanske har jag även möjlighet att resa till Holland, det är nämligen något jag hade hoppats jag skulle hinna med under 2010 men valkampanjandet kom lite ivägen (och ekonomin var inte helt okej heller).
  • Jag ska blogga dagligen. Jag ska starta en ny blogg där jag gör kortare dagliga bloggposter på engelska. Jag har redan idag en del engelsktalande besökare, men Google translate är inte helt rätt sätt att läsa min blogg. Det innebär dock inte att jag kommer att överge mina nuvarande bloggar. En del av dem har fått väldigt lite omsorg under 2010 och jag ska försöka lägga mer tid på dem framöver.
  • Jag ska sätta 360 på snowboard, och vara säker på alpina skidor i pisten. Förra året klarade jag 180 även om det knappast var stabilt och då gäller det naturligtvis att sikta högre. Skidor håller jag på att lära mig och det går faktiskt förvånansvärt bra.
  • Jag ska göra minst 20 armhävningar och 40 situps varje dag. Det tar knappast lång tid och regelbundenheten är viktigare än antalet. Jag har kommit till en ålder där min rygg klagar ibland och min mage är alldeles för tillfreds med sig själv. Eftersom jag inte tänker krisa kommer jag att istället fokusera på #magrutor2011 och det kräver regelbunden träning. Utöver detta kommer jag naturligtvis träna på gym och vara aktiv även annars, men armhävningar och situps kostar ingenting. En gång per månad hoppas jag på att kunna göra en ny youtube-video om mina framsteg.
  • Jag ska skaffa en fast anställning där jag trivs. Jag kommer eventuellt att dra igång två sidoverksamheter under året, men jag vill framförallt ha ett stabilt jobb där jag får jobba med engagerande frågor. Helst inom IT och framförallt innehållandes kundkontakt och -fokus, gärna på mellanchefsnivå.

Jag kommer att göra mycket mycket mer under 2011, men ovanstående är mina primära mål som jag verkligen ska försöka uppnå. Den första i varje månad ska jag också försöka att blogga om hur det går med ovanstående.

God fortsättning på 2011

Pingat på Intressant.