Fest och LAN-träff.


Efter min långa bilresa igår parkerade jag bilen och joinade den festen som redan varit på gång i alldeles för många timmar utan mitt sällskap. Jag missade både dryckesspel och massor med trevligt sällskap, så jag fick ta igen det i snabbvarianten. Det var faktiskt rätt avslappnat att släppa politiken för första gången på flera månader och ”bara” sällskapsprata. Det var också intressant att se relationsdrama, och till viss del ingå i just relationsdrama. Att jag är för ärlig för mitt eget bästa visste jag redan, men det är inte alla som inser vad ärlighet innebär.

Dagens morgon började rätt segt. Klockan var rätt mycket över rimligt innan jag kom upp, och det var segt att ta sig till föreningen för att prata lite IT och mycket spel. Det var LAN-helg på MDF och det spelades mest Starcraft 2 (när jag var där). Jag måste se till att skaffa det spelet så snart jag kan. Jag kommer att vara hjälplöst efter annars. Och vem vill vara efter när det gäller RTS?

Tog mig till lägenheten och började plocka iordning. Imorgon kommer mäklaren och då bör man helst kunna se golvet åtminstone. Första steget till att sälja lägenheten blir då avklarat. Resten borde bli enklare.