Fullt ös medvetslös


De senaste dagarna har det verkligen varit fullt upp. Möte med Moderaterna, valsedelsdistribuering, valstugearbete, besök i Sala och Köping. Nu idag var det en kortslutning på matarledningen till ett serverrum på grund av misstänkt felaktig inkoppling av en elmätare. Kortslutningen orsakade att bland annat min server började ryka och nu inte startar. (Förhoppningsvis är det bara ett nätagg som behövs bytas.) Så min plan för dagen blev annorlunda än det var tänkt. Imorgon verkar det bli torgtal i Uppsala och därefter kräftskiva hos kompisar. Söndag blir det troligtvis Kanalens dag i Åkersberga (Österåker).

Om någon vill ha mig på besök för att prata eller hjälpa till på annat sätt är det bara att ringa. Jag är riksdagskandidat och står på Piratpartiets Öst-lista. Jag är också andranamn på Piratpartiets landstingslista för Västmanland och femtenamn på kommunlistan för Västerås.

Läs gärna om Köpingspiraterna på Magazin24.

Intressant?