Gårdagens fest var bäst


grillfest

Igår direkt efter Centerpartiledaren Maud Olofssons tal panikinhandlade jag grillmat för att Piratpartiet skulle ha grillfest med Ung Pirat. Det är i sig inget anmärkningsvärt eftersom Piratpartiet och vårt ungdomsförbund har mycket mer samarbe än vad övriga partier har med sina ungdomsförbund. Lyfts en fråga upp hos UP är den säkerligen också lyft inom PP samtidigt.

Att äta och umgås med vänner och kompisar är alltid ett helt underbart tidsfördriv, särskilt när stämningen är på topp. Det är våra frågor som diskuteras överallt under hela Almedalen, och enbart FRA-frågan har tystats ned av partierna. Emma påtalar att tystnad ofta betyder samtycke och att vi inte får glömma att föra fram sådana frågor ändå.

Grillfesten innebar dock att blogg-tid saknades och när jag klockan två staplade hem från Burmeister kände jag alls inte för att skriva om Centerpartiet.

Tack alla Pirater, riksdagskandidater och andra för att de gjorde Centerpartiets dag till den bästa festen hittills. Nu gäller det bara att se om Socialdemokraterna kan toppa det. (Finns antagligen risk för att vissa försöker göra Socialdemokraternas dag till Alliancens festdag, men det gynnar bara oss som ställer oss utanför blockpolitiken.)

Intressant?