Idag springer jag Göteborgsvarvet


Idag fyller jag 35 år. Jag kommer att fira genom att springa GöteborgsVarvet trots att jag nog inte riktigt har kondition för det. Klockan 14:50 börjar jag springa med startnummer 37035. Jag kommer att springa för Stadsmissionen (hjälper missbrukare, psykiskt sjuka och socialt utsatta till ett bättre liv).

Det kommer att bli jobbigt, trots att jag sprang samma distans förra året, för jag har naturligtvis inte tränat lika mycket som jag borde. Jag ska försöka slå mitt resultat från Stockholm som var en timma, femtifem minuter och 34 sekunder.

Ni kan följa mig live på gt.se som sänder från tre fasta kameror längs banan, samt få mina tider via SMS för att se hur det går för mig. I ett modernt samhälle behöver man inte vara på plats för att följa händelserna, fast om du är i Göteborg får du gärna komma förbi och peppa mig.

Önska mig gärna lycka till, för det kommer att behövas. Ge också ett bidrag till Stadsmissionen om du har möjlighet.