Jag söker jobb


work4foodJag är en datortekniker samt nätverkstekniker med ledaregenskaper. Jag letar först och främst efter något att arbeta med under dagarna, så att jag slipper vara arbetslös. Mitt mål är att om några år vara ansvarig för min egen avdelning samt ha kundkommunikationsansvar.

Jag har jobbat som C++/MFC-utvecklare, satt upp stora nätverk med produkter från flera större tillverkare, byggt upp en Internetleverantör samt även varit ansvarig för en kundtjänst/support hos ett ledande IT-företag i webbhotellsbranschen.

Jag är anpassningsbar och har kort omställningstid till nya uppdrag. Jag trivs med att arbeta på udda tider, även om jag absolut kan jobba vanliga kontorstider också. Jag är snabblärd och har mycket praktisk erfarenhet om verkliga problem och lösningar. Faktiskt så gillar jag all sorts problemlösning och tar gärna på mig uppgifter där man behöver tänka lite extra.

Jag kommer att blogga om mina erfarenher så att allt finns här, men ge mig gärna dina kontaktuppgifter så skickar jag över mitt CV.