15 km avklarat, 22 km är målet


outfit

Idag började jag dagen med att springa 15 km. Inga pauser, inga avbrott, bara löpning. Eftersom min HTC Desire är på lagning har jag inte någon information hur snabbt jag kom runt, men jag kom runt och det är huvudsaken. Jag har fortfarande inte klarat av 22 km som kommer att vara sträckan som jag springer den 11 september, men jag är en bra bit på väg.

På samma sätt är det med Piratpartiet i Västmanland. Den 1a september började valspurten. Vi har initiallt klarat av utdelningen av valsedlar till samtliga förtidsröstningslokaler och alla aktivister förtjänar en stor applåd för det, men vi är inte i mål än. Det gäller att besöka vallokalerna och se till att det finns valsedlar. Kontrollera gärna också att vi inte missgynnas och rapportera eventuella valfusk till oss. Jag åker gärna ut och läser lagen för valfunktionärer som har problem att följa den.

”Det finns således inget skäl för valförrättaren att synliggöra en skillnad mellan de två kategorierna av valsedlar, exempelvis genom att förbehålla ett särskilt valsedelsställ för den ena gruppen.” Justitieombudsmannen Hans-Gunnar Axberger framför kritik mot Valnämnden i Lunds kommun den 15e april 2010

Nu på lördag är det Vote like a Pirate day (Rösta Pirat-dagen). Då kommer Jonas Nordgren och Johanna Julén med flera samlas utanför stadshuset och sedan gå genom stan till stadsbiblioteket (som är enda förtidsröstningslokal som är öppen då). Mer information om detta kommer.

Vi behöver fortfarande personer som bemannar vallokaler på olika sätt. Din hjälteinsats behövs.

Intressant?


Ett svar till “15 km avklarat, 22 km är målet”