Behöver tips om vin: Lovat bort en flaska vin till moderat riksdagsledamot


Igår, under själva valdagen, såg jag till att valsedlar fanns i fem olika vallokaler samt naturligtvis att ingen bröt mot vallagen genom att diskriminera oss eller något annat parti.

Jag hade också turen att prata med många insatta lokalpolitiker och andra politiskt engagerade aktivister genom att jag även stod som valvärd utanför några vallokaler. Bland annat fanns det några som sprang Stockholm Halvmarathon och som rekommenderade löpträningen hos Friskis och Svettis.

Jag pratade också med, andrenamnet på Moderaternas riksdagslistan i Västmanland, Staffan Anger som inte tyckte om Piratpartiet. Jag tolkade det att mest var det på grund av missförstånd, även om det fanns en klar generationsklyfta gällande Internetkunskaperna.

Jag var rätt övertygad om att vi skulle komma in i kommunen i Västerås, men Staffan var minst lika övertygad om att vi inte skulle få något mandat. Eftersom det visade sig att Staffan Anger hade rätt behöver jag nu leta upp ett gott vin att ge som present till Staffan. Jag behöver dock tips och råd på ett passande vin eftersom jag är rätt dålig på viner. Så kan du något om viner, ge mig gärna ett bra tips.


12 svar till “Behöver tips om vin: Lovat bort en flaska vin till moderat riksdagsledamot”

  1. plocka nåt från stoneleigh, de har 3 vita och ett rött tror jag, alla av bra kvalitet runt hundringen. goda endruve-viner utan krusiduller 🙂

  2. Svårt att rekommendera något när man inte vet vad det ska kosta eller vilken mat som ska vara till. Men ett säkert val som de flesta gillar till ett billigt pris kan väl vara en Chianti. Du får schyssta för under hundralappen.

    Systembolagets personal brukar vara ruskigt duktiga. Varje butik har säkert någon som kan ge ett bra tips.