Boka in Stockholm halvmarathon 11 september


logo

Boka in 11 september i era kalendrar. Ta er till Stockholm för att heja på startnummer 12904.

Jag kommer att om 18 dagar springa Stockholm Halvmarathon tillsammans med bland andra Daniel Brånn. Jag behöver allt stöd alla bekanta, vänner och övriga läsare kan ge för att kunna nå maximal awesomeness. Kom med till Stockholm, krama om mig innan loppet och stötta mig efter loppet. Särskilt sista tredjedelen av loppet kommer att kräva mycket vilja för att klara av.

Om någon har möjlighet att låna ut en springvänlig högtalaranläggning så sprider jag gärna lite kultur under tiden jag springer.

Förhoppningsvis kan någon vänlig Stockholms-person ordna en grillkväll för en trevlig avslutning på dagen. Det skulle jag absolut uppskatta.


2 svar till “Boka in Stockholm halvmarathon 11 september”