ComHem försöker sälja digital-box till person utan Tv


En kompis delade följande information på facebook om en försäljare som försökte sälja ComHems Tv-box. Såvitt jag kan förstå av de ComHem-kunder som har hört av sig till mig så verkar det som ComHem faktiskt rapporterar in till Radiotjänst vilka som abonnerar på deras Tv-tjänster, jag är därför osäker på riktigheten i informationen från säljaren att deras box inte skulle vara licenspliktig.

Anders: Men jag har ingen TV och jag betalar ingen TV-licens.

ComHem-killen: Jaha så du har ”INGEN” TV, då förstår jag *fniss*

Anders: Nä, så jag är inte direkt intresserad.

ComHem-killen: Men detta abonnemanget och boxen är inte licenspliktiga. Det är ju bara de som ”HAR” TV som behöver betala. Så om du ”INTE” *fniss* har TV så kan du ha boxen ändå utan att behöva betala licensen.

Anders: Men vad ska det vara bra för? Jag har ju INGEN TV!

ComHem-killen: Vet du vad, jag har vart hos flera idag som ”INTE” har TV och de har tyckt att våran deal var jättebra!

(Anders hade gått ut i trappuppgången för att inte katterna skulle smita.)

Anders: Kan du komma in lite?

ComHem-killen: Ja självklart, vi kan sita ner och så kan jag berätta mer!

Anders: Mmm

(Anders släpper in honom och visar att jag faktiskt inte har TV!)

ComHem-killen: Men… var har du gömt TV:n?

Anders: Jag har faktiskt INGEN TV!!

 


2 svar till “ComHem försöker sälja digital-box till person utan Tv”