En summering av #2010 med hjälp av frågor


Sara Dahlstedt skrev på nyårsafton 2010 I EN SUMMERING MED EN HJÄRNDÖD SARA DAHLSTEDT, och jag gillar ju att följa vettiga personers initiativ.

 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gjorde flera saker jag aldrig gjort förut. Jag satte 180 på snowboard (är egentligen inget att skryta med eftersom nybörjare normalt kan det). Jag var med under politikerveckan i Almedalen och det var en helt awesome upplevelse som jag gärna gör igen. Jag ställde upp som riksdags-, landstings- och kommunfullmäktigekandidat (och det kommer jag aldrig göra igen). 2010 var ett helt awesome år helt enkelt.
 2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja och nej. Jag hade egentligen inte något nyårslöfte, bara ett generellt mål att 2010 skulle bli så bra det kunde bli. Och det blev bättre, så det var väl bra. Jag är fortfarande rökfri från 2009 års nyårslöfte och det är också bra.
 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, två av mina absolut bästa kompisar fick en dotter tillsammans. Och hon är så vacker att ord inte räcker till. Då kan man acceptera att det inte blir någon kompisresa under 2011 heller.
 4. Dog någon som stod dig nära? Nej, lyckligtvis inte.
 5. Vilka länder besökte du? Bara Sverige och Norge tyvärr. Funderade på Holland, men det blev inte av.
 6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag jämför inte åren så. Huvudsaken är att 2011 ska bli bättre på alla sätt och vis. #magrutor2011 är ett mål, Göteborgsvarvet är ett annat mål.
 7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Inga, jag har svårt att komma ihåg enskilda datum och tycker dessutom att man inte ska hålla fast i det som har passerat utan istället fokusera på vad som kommer framöver.
 8. Vad var din största framgång 2010? Strax under hundra personer personröstade på mig i riksdagsvalet. Det är ett mycket stort förtroende som jag inte helt har kommit över än.
 9. Största misstaget? Största misstaget under 2010 var att köpa pirate-car.
 10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget som är värt att nämna egentligen. Förkylningar räknas ju inte egentligen.
 11. Bästa köpet? Kanske Subaru Legacyn jag köpte i december, eller HTC Desire-telefonen jag skaffade tidigare under året. Svårt att säga eftersom jag värderar upplevelser mer än inköp.
 12. Vad spenderade du mest pengar på? Bilen skulle jag säga. Pirate-car slukade massor förresten.
 13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla underbara politiker jag fick träffa i valrörelsen var mycket glädjande. Men bäst var nog trots allt kompisarnas dotter.
 14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Satellite med Lena Meyer fast egentligen är det fusk att välja en Eurovisionsschlagervinnare.
 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
 16. Vad önskar du att du gjort mer? Mer diskussioner, mer debatter, mer folk och mer kul. Mer av allt helt enkelt. Träffat mina nära kompisar mer.
 17. Vad önskar du att du gjort mindre? Mindre? Det man ångrar när man blir gammal är just att man inte har gjort tillräckligt. Så nej jag önskar inte att jag gjort något mindre än vad jag gjort.
 18. Blev du kär i år? Ja, förvånansvärt nog.
 19. Favoritprogram på TV? Castle, How I met your mother, Top Gear och True Blood.
 20. Bästa boken du läste i år? Är det så farligt? av Johanna Nylander. Är förresten fortfarande skyldig henne en recension.
 21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick mer än vad jag önskade mig.
 22. Något du önskade dig men inte fick? Världsfred. Något alla borde önska sig och arbeta mot.
 23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Kommer inte ihåg vad jag gjorde på själva födelsedagen. Har svårt att komma ihåg datum.
 24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Absolut. Fast inte så mycket.
 25. Hur skulle du beskriva din stil år 20010? Awesome
 26. Vad fick dig att må bra? Alla vänner. Alla berömande och värmande ord.
 27. Vilken kändis var hetast 2010? Amy Diamond. Men Amy var nog också den enda kändisen jag fick uppleva under året.
 28. Vem saknade du? Oj, det där är en svår fråga. Det är många som är saknade, som man aldrig mer kan träffa.
 29. De bästa nya människorna du träffade? Hanna Wagenius. Seriöst den sötaste och vettigaste personen på evigheter. Det är dock många som har imponerat under året och som har inspirerat mig på många olika sätt.
 30. Planer för 2011? Jag har fem mål för 2011. Utöver det ska jag till politikerveckan igen och kanske också på Peace and Love.

2 svar till “En summering av #2010 med hjälp av frågor”