firar 34 år den 21a maj 2010


banantårta

Efter tre dagar av tårtor och gratulationer kan man bara säga att födelsedagarna blir bättre och bättre. Jag fyller trettiofyra i år, har en kondition som motsvarar vad jag hade för tio år sedan och livet leker på alla sätt och vis. Jag ser fortfarande allt för ung ut och de flesta gissar på någonstans mellan 22 och 27, men jag klagar inte på att ålderstecknen håller sig borta. Barnasinnet är fortfarande kvar och det anser jag fortfarande är viktigt för att kunna se konstruktiva lösningar på omöjliga problem, även om jag kanske ibland undviker att gena över busskurer numera.

Mitt 35e levnadsår kommer vara mer fantastiskt än något tidigare år, åtminstone kommer jag att göra allt för att det ska bli det.

Banantårtan skapades med tre färdiga tårtbottnar varvade med två marrängbottnar. Jag mosade banan och blandade med grädde för att ha mellan några av bottnarna samt över hela tårtan. Marsankräm plus ananasbitar hade jag mellan övriga bottnar. Garnering med banan och after-eight.
Efter några timmar i kylskåp så sjunker tårtan ihop något, och resultatet blir en sockerchock så ät inte för mycket av tårtan.

Andra bloggar om tårtor: Mymica – Daim och banantårta, Debela – Banantårta, Choklad och banantårta med jordnötskolasås, Rysk banantårta, Banan- och nutellarulltårta samt Kladdiz – Banantårta


Ett svar till “firar 34 år den 21a maj 2010”