Gratisbordeller öppnar i Norge


Dette forslaget synes jeg selv er en utrolig god idé! Det vil faktisk kunne få ned all voldtekten også! Sex er en del av livet, så hvorfor forby lyster som er medfødt og naturlig! Norge er et utrolig fordomsfullt land! Er rett og slett flaut! Krysser fingrene for at dette blir gjennomført!

Sexköpslagen tillhör de lagar som bestämmer vad som är moraliskt rätt och riktigt. Jag anser att det är ett stort problem med sådan lagstiftning eftersom det bestämmer vad som är normalt och vad som inte är det.

En av kommentarerna på BA.no igår anger exempelvis Dette er noe av det dummeste jeg har hørt om. Rett og slett en organisert form for «one night stand». Hva feiler det folk? Klare de ikke skaffe seg sex på vanlig vis lenger? Desperat!. Idag är det inte garanterat att någon som söker partner/sex finner det, oavsett hjälpmedel som MATCH.com och andra liknande tjänster. Det kan finnas många skäl till det naturligtvis, alltifrån okunskap eller tidsbrist till problem i befintligt förhållande. Det anses dock som onormalt att inte hitta någon partner oavsett anledning och sexbehovet ifrågasätts.

Det finns naturligtvis åsikter (exempelvis GPs ledarskribent Malin Lernfelt) som anser att orsaken till att man säljer sex är för att man är tvingad till det, men jag anser att då är det annat brott som gör sexförsäljaren till ett offer och inte själva sex-köpet.

Aftonbladet, BA.no, Roffe, Sessalina, Samlag.info, Hanna Wilenius har också skrivit om Fripolitisk Movement pressmeddelande.

Man kan diskutera i all evighet om sex ska vara exklusivt till de som är snygga, rika, har makt, tillhör de normala (i någon definition), är i rätt ålder, eller utifrån några andra moralsynpunkter. Men det innebär inte att man ska lagstifta utifrån sådana normativt snedvridna och i vissa fall även diskriminerande åsikter.

Intressant?


Ett svar till “Gratisbordeller öppnar i Norge”