Grattis på femtioårsdagen Christian Engström.


Christian Engström, Member of the European Parlament
Christian Engström Piratpartiet Member of the European Parlament

Idag fyller Piratpartiets första EU-parlamentsledamot halvsekel (50 år).

Jag har träffat Christian vid några tillfällen de senaste åren, men aldrig haft tillfälle att lära känna honom närmare. Dock har jag vid varje tillfälle upplevt honom som en mycket karismatiskt och utrycksfull personlighet, som drivs av engagemang. En person att ta lärdom av.

För ett år sedan idag skrevs det om att 77 personer från Mongoliet besökte The Pirate Bay. Jag anser att det var startskottet på en mycket motiverande och för många piratpartister en sporrande färd som förde hela vägen in i EU-parlamentet.

I år kommer samma färd att föra oss in i Riksdagen. På väl valda platser, bland annat Västerås och Västmanland, kommer vi även att finnas med i Landsting och Kommunfullmäktige.
Datalagringsdirektivet, ökad övervakning i skolor och allmänna platser samt många fler aktuella ämnen är inom våra kärnområden. Och vi är det partiet som kan frågorna bäst.

För allt Christian gjort, för det han kommer göra framöver och det engagemang som han inspirerar till sällar jag mig till mängden gratulanter:
GRATTIS PÅ FEMTIOÅRSDAGEN CHRISTIAN.


9 svar till “Grattis på femtioårsdagen Christian Engström.”

  1. Integritetsteknik – IxQuick och YouTubekakor…

    Google må dominera sökmotorområdet men själv upplever jag en viss oro för att denna dominans de facto lämnar mycket att önska ur integritetshänseende. Intressant är därför att en liten uppstickare noterat detta behov och erbjuder en bättr…..