Jag får en välförtjänt käftsmäll.


När en vän påpekar att det man skrivit snarare verkar vara en ganska barnslig pajkastningstävling, då är det dags att ta ett steg tillbaka och fundera över vad som har hänt.

Det gäller mitt egna raljerande som svar på kompisen Kriss text, där jag fokuserar på en i sammanhanget helt orelaterad detalj.

Min vän, och styrelsekollega, Johanna kommenterade snällt på sin egen blogg ”Var vänlig hoppa över bitarna som handlar om vem som skapar trådar i båda bloggposterna då jag upplever det som en ganska barnslig pajkastningstävling, faktiskt. Tar man bort de bitarna har man en viktig diskussion kvar, dock.).”

Hon har såklart rätt, när man diskuterar sakfrågor är det orelaterat att ta upp vem som började med en viss argumentationsmetodik. Det blir mycket renare diskussion om man håller sig till ämnet.

Ibland behöver man en knuff i rätt riktning för att själv är man för inne i diskussionen för att se vad man gör. Tack för knuffen Johanna.


2 svar till “Jag får en välförtjänt käftsmäll.”

  1. Oj, det var inte meningen som en käftsmäll! Men ja, båda sidorna hade trillat dit på det, och det tog fokus från det väsentliga… *kram*