Jag kliver av styrelsen


När jag kandiderade till styrelsen var det för att göra skillnad, att få styrelsen att fungera bättre än tidigare och att lägga grunden för ett riksdagsinträde 2014.


Det är svårt att kliva av ett förtroendeuppdrag eftersom det känns som jag sviker de som en gång har lagt sin röst på mig i syfte att jag ska fullföra uppdraget på bästa sätt. Dessutom är det svårt att lämna en grupp engagerade styrelsekollegor som arbetar för samma saker som jag själv brinner för.

Men jag har nu i höst insett att om jag fortsätter uppdraget riskerar jag att prioritera bort min hälsa. Det finns också de som uttryckt att jag kanske kan göra bättre nytta för piratrörelsen utanför styrelsen. Även om jag aldrig låter någon annan styra mitt liv så lyssnar jag på de i min närhet.

Jag litar fullständigt på Piratpartiets styrelse. Styrelsen har rätt planering och driver rätt frågor. Ledamöterna har engagemang och vilja att samarbeta. Jag har stor förhoppning om att de ledamöter som väljs på höstmötet fortsätter det arbete som behövs för att ta oss in i riksdagen 2014 tillsammans med mina styrelsekollegor.

Och även om jag kliver av styrelsearbetet slutar inte mitt engagemang i piratrörelsen. Jag har bara börjat förbereda för klart skepp redan nu.


Ett svar till “Jag kliver av styrelsen”