Kreativt lockande av publik till museum


failblog got shot speech

failblog dirty language

failblog got with many chicks

Det är Art Director Jenny Burrows som har tillverkat affischerna tillsammans med copywritern Matt Kappler. Jag tycker att det är synd att inte Smithsonian Institute vill tillåta någon annan att göra kreativ reklam för dem, men man kan inte alltid få som man vill.

Angående det där om Genghis Khan finns det också följande tillhörande skämt.

There’s a story that when Genghis Khan was sixty, he got scared he would die before his conquest of all of Asia and Europe was complete. He approached a wise man and asked him what he had to do reach an age of eighty. The man replied: “Give up sex.”

Genghis Khan died a few years later, leaving an unfinished conquest and a whole lot of kids.

Pingat på Intressant.


2 svar till “Kreativt lockande av publik till museum”

  1. Nice. Gillar dessa remixar:D

    Saknar dock en Flattr-knapp för att visa min uppskattning.

    disclaimer: jag gör för tillfället min praktik på Flattr men det är av personliga skäl jag önskar visa min uppskattning för denna blog post.

    • Saknar Flattr-knapp för jag har inte lyckats lägga till någon än. Jag har försökt, men fick antingen problem med xhtml-valideringen eller så slutade bloggen att fungera. Ska lägga ner mer tid på det senare.
      Tack för påminnelsen dock. Och hälsa alla på Flattr, de gör ett underbart jobb.