Lite aktivitet och samtidigt mycket aktivitet


Det har varit relativt lite bloggande här på sistone. Jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit med att sätta mig ner någon längre tid, även om det har funnits rätt mycket att kommentera egentligen. De senaste månaderna har varit en kontinuerlig följd av händelser som möjligtvis kunde ha påverkat utgången på valet om de hade skett innan valdagen.

Jag själv har tillfälligtvis flyttat ifrån Sverige och befinner mig just nu i Norge, på en skidort som heter Hemsedal och kallas för de Skandinaviska Alperna. Orten är mest känd för de fantastiska offpistmöjligheterna, men hittills har det varit för lite snö för att offpist ska vara att rekommendera. Pisterna är dock av toppklass så jag är fortfarande nöjd. Det är förövrigt otroligt vackert här i Hemsedal.

Efter nyår kommer jag att fokusera på träning och fysisk aktivitet. Jag kommer att ställa upp i Göteborgsvarvet åtminstone och med ett par kompisar kommer jag att twittra statusuppdateringar under #magrutor2011. Häng på vet jag.

Jag är också utsedd att leda Piratpartiets ungdomsförbund Ung Pirats valutvärderingsgrupp Kunskapskommissionen. Där ska vi gå igenom flera faktorer under de senaste två åren för att förhoppningsvis ge en grund för att få ett bättre resultat 2014. Vi beräknar att kunna lämna en valutvärderingsrapport till förbundskongressen i vår.


Ett svar till “Lite aktivitet och samtidigt mycket aktivitet”