Motkampanj, på ett snyggt sätt


Jag förordar normalt positivt kampanjande, där man för fram vad man gör bra och vad man vill göra för skillnad. Men jag kan inte låta bli att imponeras av snyggt gjorda motkampanjer. Jag kan alltid lära mig mer om vad som fungerar som viral marknadsföring och vad som kanske inte fungerar lika bra.

HAX tipsade om följande youtube-video som man kanske bör se ett par gånger för att hinna med att uppfatta budskapet.

Inledande referens till Glee anspelar förövrigt på stilen som används i videon.

Bill Brady är republikernas kandidat för guvernörsposten i Illinois. Whois Bill Brady, Sensuouscurmudgeon, Huffingtonpost samt Your doubting Thomas verkar vara hyffsat negativa mot Bill Brady som governör. Efter att ha följt de länkarna tycker jag att du ska kolla på videon igen.

Intressant


Ett svar till “Motkampanj, på ett snyggt sätt”