Nationell orgasmnatt inatt


waterfall

Första natten med fullmåne efter midsommar är det dags att älska i naturen, enligt Ylva Franzén i Wendela.

Månen uppfattas ofta som magisk, och det är självklart för alla som går runt i naturen att månen påverkar mycket i naturen. Oavsett om man tror på magi är det något magiskt i omgivningen när månen är full. Det finns också många gamla traditioner som handlar om fullmånens alla möjligheter i väldigt många olika kulturer och religioner.

Som Carl Johan Rehbinder skrev inför förra årets nationella orgasmnatt: ”Fullmånen är en särskilt kraftfull tidpunkt för intention, affirmation och magi – så betraktas fullmånen traditionellt inom de allra flesta kulturer. Sprickan mellan världarna är mer tillgänglig, och dina känslor får större spelrum. Om din tanke är grumlig, blir den grumligare under fullmånen, men om din intention är klar, så stärks den.”

Förra årets orgasmnatt lockade förresten en hel del bloggare: Deltidsslavinna, Jansson, Rödebäck, Dreinholdsson, Tonårs- och småbarnsmor, Miss Coconut, Jonte, Wendela, Mais Oui
2008 var det i princip bara Erotikpedagogen Ylva på Afrodites Under.

Jag rekommenderar alla, oavsett om man är singel eller är i förhållande, att avnjuta några orgasmer under natten. Om du har möjlighet leta gärna upp en avskild plats utomhus för att åtminstone få lite förnyelse i sexlivet. Nu är det inte bästa vädret för en klar himmel med mycket månljus, men det är alltid trevligt med lite variation.

Intressant?


2 svar till “Nationell orgasmnatt inatt”