Överväger att åka på Peace and Love – söker andra pirater som ska dit


Jag hade planerat att åka på Peace and Love i Borlänge efter midsommar, men det kolliderar till viss del med Cityfestivalen i Västerås som är lite viktigare förr Piratpartiet lokalt. Om det finns några andra pirater som ska till Peace&Love kan det fortfarande vara kul att komma förbi Borlänge, men annars blir det nog att istället förbereda Almedalsveckan och fokusera på lokalkampanjen.

Finns det några pirater som ska till Peace and Love, hör av er så vet jag.


Ett svar till “Överväger att åka på Peace and Love – söker andra pirater som ska dit”

  1. Jag kommer att vara där, och minst ett par till som jag känner till. Jag kommer antagligen att bära någon T-shirt med piratmotiv (PP, TPB eller PB) och en brun läderhatt (Overlander), så skulle du se mig så är det bara att hälsa.