På väg till Politikerveckan i #almedalen tillsammans med andra pirater.


Det har nyligen diskuterats om politikerveckan är ett kollo för wannabees, och även om det är en möjlighet för politiker och lobbyister att komma och klappa varandra på ryggen samt mingla. För vissa är det ungefär som stockholmsveckan, eller kanske som medeltidsveckan.

För mig är det en underbar upplevelse där jag får diskutera mina hjärtefrågor och lyssna på andra insatta gällande alla de ämnen jag bryr mig om. Jag har ett fullspäckat schema med massor av intressanta seminarier samt föreläsningar och det kommer bli svårt att välja bort de jag inte kan hinna med. Jag kommer garanterat inte hinna med något semestrande när jag är i Visby den här veckan. Det är därför med avund jag läser att Liberaldemokraterna har så mycket färre intresseområden att de redan planerat in semestrandet. Piratpartiets fokusområden täcker ju ”tyvärr” in allt från skolpolitik till framtidspolitik, precis som du under dagarna kommer att kunna läsa här på bloggen. Någon snäv politisk agenda kan jag ”tyvärr” inte skymta.

Piratpartiet är på väg. Varken höger eller vänster utan framåt. Ni är välkomna att följa med eller hamna efter. Det är ert val.

Efter att ha åkt buss till Nynäshamn är vi nu snart framme med färjan till Visby. Vi är något försenade eftersom vi behövde stanna och hitta en nödställd segelbåt. Att ha tillgång till Internet är kanske inte en rättighet, men det gör resandet bra mycket mer användbart.

Pingat på Intressant.

”Det här kommer att bli en awesome vecka.” – Vidde


3 svar till “På väg till Politikerveckan i #almedalen tillsammans med andra pirater.”

  1. Hihi, kul armbåge där – synd att den missar målet, dock, eftersom vårt semestrande är över innan du ens har kommit hit. Och vi har redan börjat – två av våra liberaldemokrater var med i ”God Morgon Almedalen”, första sändningen nu på morgonen. Vi ska nog klara av att vara fullt engagerade på varsitt håll, och ibland på samma håll.

    Fika på stan?

    • Ska först ankomma till hamn (något försenade) och därefter packa upp samt se över tidsramarna. Som sagt är faktiskt schemat rätt fullt. Men fika vore absolut trevligt. 🙂 Jag hör av mig.