Torbjörn Wester kommenterar på propositionerna


tmyk

Torbjörn Wester har på sin blogg kommenterat gällande Piratpartiets styrelses förslag till höstmötet. Även om jag tycker att kommentarerna även borde höra hemma i respektive kommentarstråd på forumet så tycker jag att det är jättebra att Torbjörn kommenterar. Läs Torbjörns kommentarer på propositionerna vid Piratpartiets höstmöte.


3 svar till “Torbjörn Wester kommenterar på propositionerna”

  1. Jag har klistrat in länkar till mitt blogginlägg i respektive forumtråd, så det går utmärkt att diskutera mina synpunkter på forumet.

    Från början tänkte jag även klistra in hela texten som berör respektive proposition, men jag var alldeles för stressad i morse för att hinna med det. Var tvungen att ruuuuusa till jobbet… 🙂

    • Jag hade nog snarare lagt med kommentarerna gällande yrkanden som ”(o)gilla”-kommentarer, och sedan lagt in övriga kommentarer efteråt… Då hade du dessutom synts i samband med yrkandet oavsett om själva trådpostningen hade dränkts bland alla diskussioner.