Välgjord reklam från Telia: Dregen använder 4G


Ibland ser man reklamfilmer och förstår inte alls vad målet är, och ibland blir man bara irriterad på det. Ett fåtal företag, jag menar främst ICA, lyckas göra TV-serie av en drös reklamfilmer. Men någon gång ibland ser jag en reklamfilm som jag blir glad över. Jag hoppas att jag slipper straff för att jag länkar till Telias reklamfilm för mobilt bredband (4G), det verkar ju som om länkar är lite kontroversiellt just nu. Var uppmärksam en halv minut in i Dregens förevisning.


6 svar till “Välgjord reklam från Telia: Dregen använder 4G”

    • Jag antar helt enkelt att Dregen laddar ner serien via några av de legala varianterna som finns, eller åtminstone med upphovsrättsinnehavarnas uttryckliga tillstånd.

  1. Alltså den är ju jättedålig. Dregen är sämst som skådespelare! Inte vill man köpa nåt efter att ha sett den här reklamen.

  2. Dregen är sämst som skådis. Urdåligt manus och han läser innantill. Den enda reklamen jag stör mig på nu är denna. Plus att går så töntigt på slutet.