What What – Analsex for the lulz


Jag gillar normalt att läsa Hanna Fridén för hon bryr sig inte om konventioner eller om vad som skulle anses vara politiskt korrekt. Hon är sexuell och berättar det gärna för sin omgivning. Hanna skriver sex och blandatnyheter24.

Fast ibland kan det bli lite fel trots att hon menar väl, för när Hanna svarar på Camillas brev om analsex-tjat med att rekommendera att Camilla gör samma sak för killens röv missar hon att det är tjatet som är fel. Det finns tyvärr många killar (och troligtvis tjejer) som tjatar till sig sex och det bör inte belönas. Sex ska vara frivilligt och samtliga inblandade ska vara med på det. Belönar man tjat kommer det att tjatas mer senare.

”Jag har aldrig testat analsex, men min idé är att någon gång göra det. Jag skulle aldrig låta en person som tjatar ta min analoskuld. Det får mig att tänka på män som vill göra “allting” med kvinnor bara för ha fått gjort det, eller som vill knulla med en kvinna av samma skäl och sedan aldrig träffa henne mer.

Om jag hade en pojkvän och han tjatade skulle jag säga något i stil med: ’Det är inte alls omöjligt att jag vill testa det i framtiden, men när du tjatar blir jag varken upphetsad av tanken på att ha analsex eller särskilt avslappnad. Så mycket som du tjatar så är jag inte alls säker på att du skulle ta det försiktigt och att göra någonting fel första gången så till den grad att det är direkt smärtsamt är ett ganska bra sätt att garantera att jag inte kommer att vilja pröva det ingen på mycket länge, om någonsin, och det är väl inte vad du vill?’.”Johanna Sjödin

Jag har haft analsex när tjejer bett om det, men det är inte något jag eftersträvar eller ens uppskattar för egen del. Jag tycker att det är äckligt och ofta väldigt avtändande, men samtidigt förstår jag att vissa tjejer faktiskt njuter av det och varför ska mina fördomar hindra en tjej från att njuta? Dock använder jag kondom och det är också en rekommendation till alla som testar analsex. Samt att det blir bättre om man är renlig av sig, fast det är en grundregel när det gäller sex. Dessutom anser jag att oskyddat analsex, snarare än MSM, borde innebära tillfällig avstängning från blodgivning.

För att lätta upp debatten kommer här Samwell med ”What What (In the Butt)” för alla, oavsett om man gillar analsex eller ej.

Intressant?


6 svar till “What What – Analsex for the lulz”

 1. Jag tror att du har missuppfattat mitt svar. Det är såklart att det är tjatet som är fel för man ska aldrig tjata till sig något i såna här sammanhang. Men hon ville få ett tips på hur hon kunde få sin kille att sluta tjata. Ibland fattar inte folk problemet med tjatet tills de ställs i samma situation. Men belöna honom? Jag fattar inte. Jag föreslog att hon skulle börja tjata tillbaks med att ta honom i stjärten med en strap on. Jag antar att du missförstod det som så att jag menade att hon skulle gå med på det?

  För nej, tjat ska verkligen inte belönas.

  • Du föreslår att Camilla ska leta upp den största strap-on hon kan hitta. Det låter snarare som hot än som ömsesidig respekt och vad anser du att man bygger ett kärleksfullt förhållande på?

   Tjat belönas alldeles för ofta, särskilt som det är lättare att ”släppa till” än att som Johanna förklara varför man inte tycker det är upphetsande med återkommande tjat. Det är som när ett litet barn börjar tjata om att få en leksak, om man automatiskt ger barnet leksaken kommer det naturligtvis tjata om nästa leksak också. Att hota om strap-on innebär att man ger med sig med förbehållet att man först får göra det på killen. Oavsett om man skulle njuta av det eller ej. Jag likaställer det med kommentaren ”Jovisst får du slå mig om jag får slå dig först.” sagt av en lättviktare till en tungviktsmästare.

   • Jag håller med dig förutsatt att det inte var så att hon redan försökt det, men inte fått honom att sluta. Bland ungdomar är det inte lika självklart att man förstår varför tjat är fel. Och jo, ibland kan man behöva sätta folk på plats. Det finns tyvärr rätt osympatiska människor där ute som tjatar sönder folk de träffar, säger att de är sjuka i huvudet eller fysiska sjukdomar om de inte ligger med en. Jag har träffat på jag vet inte hur många såna killar. Du har kanske inte upplevt det här, men i de här fallen måste tjejerna veta att det är okej att de blir rent av förbannade och agerar på det här sättet tillbaks. Det är ohyggligt tröttsamt att tjejer alltid ska höra att de ska vara diplomatiska och förklara när de får tokar på sig som inte respekterar dem. Folk måste få säga till på skarpen.

    Tyck du att det är osympatiskt om du vill, men jag får mail av tjejer varje dag som är med om jävligt jobbiga saker, jag har varit med om det här själv och mina tjejkompisar pratar om det här hela tiden. Det räcker inte att förklara. Det skulle vara en jättefin värld om det räckte att förklara för folk att saker och ting är fel, men det gör det inte. Tyvärr.

    • Jag har träffat sådana personer (både tjejer och killar) också. Jag anser att personen inte förstår att det är tjatet som är osexigt, om man inte berättar just det. Att försöka göra liknelser med strap-on eller liknande har stor möjlighet att missförstås, men jovisst kan jag förstå problemet om partnern inte vill lyssna och respektera ens åsikt.

 2. Förresten, ett tips! När man ska prenumerera på svar så går det inte för bloggen säger att ”kommentaren inte existerar längre”. Jag förmodar att det är för att de måste granskas innan. Men ett tips vore att byta ut prenumerationsfunktionen till en där kommentarerna inte måste godkännas för att man ska kunna prenumerera på svar :)!

  • Tackar för förklaringen. Om du har något tips om någon bättre kommentarsfunktion är det massor välkommet, för jag lyckas inte hitta någon som är tillräckligt vettig och fungerar med moderering.
   Har börjat att skriva på en egen, men har inte riktigt den tiden som behövs.